Det finner sted mye rart i vår tid. Man kan spørre seg hvor dette skal ende.

NAR (New apostolic reformasjon) har utgitt en ny bibeloversettelse. Les om dette HER

En ny statue har blitt plassert foran FNs hovedkvarter i New York – en statue som har en merkelig likhet med beistene som er beskrevet i Bibelen.

Dokument.no skriver på sin nettside at det nylig er blitt satt opp en ny statue på utsiden av FN-bygningen i New York. Det kan neppe være tvil om at denne statuen minner svært mye om det dyret som beskrives i åpenbaringsboken og i Daniels bok. Les mer om denne statuen HER.

Se også video på Youtube HER

I Åpenbaringsboken 13,2 leser vi følgende: Dyret jeg så, lignet en leopard, men hadde føtter som en bjørn og gap som en løve. Draken gav det sin kraft og sin trone og stor makt.

I Daniels bok kapittel 7,4-5 står følgende:  Det første dyret var som en løve og hadde ørnevinger. Mens jeg så på det, ble vingene revet av, og det ble løftet fra jorden og reist på to føtter som et menneske, og det fikk et menneskehjerte.  5 Så fikk jeg se et dyr til, det andre i rekken. Det var likt en bjørn, og det reiste seg halvveis opp. I gapet mellom tennene hadde det tre ribben. Og det ble sagt til det: «Stå opp og ét mye kjøtt!»

Man får trang til å spørre: Hva er dette?

Bilde av statuen som er satt opp på utsiden av FN-bygningen – Statuen skal, ifølge FN likesom være «en vokter av internasjonal fred og sikkerhet». Foto: Skjermbilde tweet FN