Her finner du en del videoklipp fra karismatiske miljøer. Spørsmålet man stiller seg når en ser slike ting er: Er dette fra Gud?
For å få klarhet i dette må man søke i skriften om det finnes lignende manifestasjoner i Bibelen. Så langt jeg kan se ut fra bibelen finnes det ikke noen skriftsteder bekrefter slike manifestasjoner.

Den såkalte vekkelsen i Pensacola som pågikk rundt tusen- årsskiftet er sikkert ikke ukjent for troende mennesker, men hva var det som egentlig skjedde?

Klikk på videoen nedenfor for å se intervju med flere sentrale personer i menigheten der denne vekkelsen pågikk. De forteller at det var noe som ikke stemte. Blant annet fikk de beskjed om at de ikke skulle be, men bare ta imot «kraften». Dette førte til at de valgte å trekke seg tilbake og ikke være delaktig i det som skjedde.

Hør Jørn Strand går god for herlighetsteologiens forkynnelse – Deler av videoen kan ha litt dårlig lyd, men det er normalt ikke noe problem å høre hva som blir sagt. 

John Arnott er blitt kjent for å utføre merkelige undere og handlinger på åpen scene. En av hans spesialiteter går ut på å be frem gull-plomber i folks tenner. Du sier kanskje: Dette skjer da vel ikke i Norge? For ikke lenge siden besøkte John Arnott Visjon Norge i Drammen. Se forøvrig video om John Arnott.

Om du trenger bevis på at John Arnott har besøkt Norge kan du klikke Her

Benny Hinn og den magiske kappen

Nedenfor vil du se en video fra et møte med Kenneth Hagin. Videoen har fått navnet: Drunk in the Spirit, Holy Laughter. Bibelen sier at apostlene ble fylt av Den Hellige Ånd. Ordet «drukken» er vel ikke akkurat noe vi forbinder med det positive.

«Full og latter» i ånden»

Dette er en avslørende video som viser en rekke ekstreme manifestasjoner fra de karismatiske miljøene. Her finner du ristinger, gjentagende ukontrollerte bevegelser, latter m.m. Det må trygt kunne slås fast at dette ikke har noe med sann kristendom å gjøre. Dette kan ikke være noe annet enn villfarelsen som Jesus snakket om i Matteus 24. kapittel.

Sider: 1 2