Kenneth Copeland ler som en dysfunksjonell robot etter at Biden beseirer Trump.

Televangelist og velstandspredikant Kenneth Copeland hadde vanskelig for å takle det faktum at Joe Biden beseiret Donald Trump i presidentvalget. Her ler han manisk av media for å kunngjøre Bidens seier. Se videoen HER

Kenneth Copeland opptrer som gal overfor reporter! Pinlig!

Se intervju med Kennet Copeland. Hva er det med denne mannen? Klikk HER.

Trumps åndelige rådgiver Paula White ber om at Trump må vinne valget. Legg merke til den stadige gjentakelsen i bønnen og bevegelsene. Er dette kundalini? Klikk HER

Hva er kundalini? Kundalini har lenge vært kjent som en guddommelig kraft og nøkkelen til opplysthet. Den er også kjent som den hemmelige kraften til kroppslig nytelse og glede. For å finne denne kraften, trenger du bare å lete i deg selv, så vil det sterke guddommelige lyset i deg bli klarere.

Altså er dette helt uforenelig med bibelens budskap. Det er skremmende at USA’s president omgir seg med slike ubibelske fenomener.

Det florerer av falsk bibelsk lære i våre dager.

I et leserinnlegg i avisen Dagen kommer det fram at den kjente karismatikeren Brian Simmons hevder at Jesus Kristus har vist ham et nytt kapittel i Bibelen. Altså en tilføyning i form av et nytt kapittel til Johannes åpenbaring. Simmons har høy status i amerikansk-karismatiske miljøer, og har bl. a opptrådt i Bethel Churchs’ såkalte «Kingdom Culture» konferanser. Bill Johnson som er pastor i denne menigheten har besøkt Norge, Blant annet Filadelfia Oslo,

Les artikkelen i Dagen HER

Hva ønsker Pinsebevegelsen å formidle?

Danielle Strickland var hovedtaler under Led 19. Hvilket budskap ønsker pinsebevegelsens ledelse å formidle gjennom hennes forkynnelse? Les artikkelen HER